Fräsa bort stubbar - stubbfräsning i Stockholm

Stubbfräsning i Stockholm

Stubbfräsning är ett kostnadseffektivt och skonsamt sätt att avlägsna stubbar, oavsett om det gäller den där ogästvänliga stubben som du så länge velat bli av med eller den som blev över vid trädfällningen. Genom att fräsa bort stubben kan du vara säker på att den kommer vara ett minne blott. Det vågar vi garantera. Dessutom slipper du det omständliga projektet att gräva upp stubben.

Skonsam stubbfräsning i Stockholm

När vi fräser bort din stubbe kommer vi ta största möjliga hänsyn till miljön runtomkring stubben. Med hjälp av ett skydd kan vi se till att fordon och hus slipper undan flygande träflisor. På grund av låg vikt och lågt marktryck ser vi till din gräsmatta inte tar skada av våra maskiner. Och råkar stubben stå nära en grind så kan vi sannolikt anpassa oss till det också (vår smalaste fräs kommer igenom grindhål så trånga som 75 centimeter). Innan vi börjar stubbfräsningen går vi naturligtvis igenom omständigheter och förutsättningar med dig så att fräsningen av stubben sker så effektivt som möjligt.  

Vi fräser stubbar enligt dina önskemål

Generellt fräser vi ner stubben ungefär 15 centimeter under marknivå. Men vi kan göra en djupare fräsning om så önskas. Du kanske har tänkt plantera ett nytt träd eller dylikt på platsen? Då kan vi dels fräsa djupare, dels iordningställa marken för plantering. Ingenting är omöjligt. Vi har arbetat med stubbfräsning i Stockholm i många år nu och har på den tiden hunnit se och utföra det mesta. Är du osäker på om just dina behov kan tillgodoses? Då gör du rätt i att höra av dig så kan vi diskutera saken. Problem är till för att lösas, det är så vi ser det.

Kontakta oss när du ska ta bort stubbar i Stockholm

Hör av dig så hjälper vi dig att snabbt och smidigt fräsa bort stubbarna på din mark. Vi har dina önskemål i fokus och tar största möjliga hänsyn till miljön runtomkring stubbarna som ska tas bort.

Vi hjälper dig med stubbfräsning!

Behöver du fräsa bort en oönskad stubbe eller två så vet du vart du kan vända dig – till oss på Stubbgänget. Vi kan även hjälpa dig med andra tjänster relaterade till trädgården/parken. Vi är flexibla, lösningsorienterade och tar oss an alla möjliga typer av uppdrag i Stockholm.