Maskinpark

Vi har tillgång till ett flertal olika maskiner för stubbfräsning i Stockholm, från stubbfräsar till större grävmaskiner

Samtliga kommer med olika egenskaper och besitter olika kapacitet – tillsammans utgör de en komplett maskinpark. Orsaken till den stora bredden av maskiner för stubbfräsning har med verksamhetens natur att göra. Vi vill kunna tillgodose alla tänkbara behov vid fräsning av stubbar. Dessutom utför vi andra uppdrag inom trädgård- och parksegmentet, så det finns flera goda anledningar att besitta en mångfacetterad maskinpark. Vår minsta fräs är endast 73 centimeter bred och kommer genom de flesta grindhål. Och i de fall jordmassor ska bytas ut inför en nyplantering av en häck eller ett träd, ja, då lotsar vi in grävmaskinen. Antingen den lilla eller den stora, beroende på omständigheterna. Det finns många maskiner för stubbfräsning i Stockholm, vi innehar de flesta.

Maskinpark

Bandit ZT1844

Stubbfräs ZT1844 är perfekt för jobb där det kan vara lite trångt och svårtillkomligt. Vi kommer smidigt fram till stubben utan att förstöra underlaget.

Wacker neuson EW100

En hjulgrävare med vagn för snabb bortforsling. En kraftfull maskin för de lite större jobben.

Volvo EC27C

En kompaktgrävare som klarar de mesta. Hög skopkraft, tålig och pålitlig. Med EC27C kommer vi in där vår hjulgrävmaskin går bet.