Kontakta oss

Frågor och svar

Vad kostar det?

Kostnaden för stubbfräsning beror på antal stubbar, diameter vid marken samt arbetsplatsens karaktär och framkomlighet. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Åt vilka utför ni jobb?

Vi utför jobb hos privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar samt offentliga verksamheter.

Ingår tjänsterna i RUT/ROT?

Stubbfräsning ger RUT avdrag. Avdraget är på 50% och dras direkt på din faktura. Du behöver inte göra någonting utan det är företaget som anmäler avdraget till Skatteverket.

Vilket miljötänk har ni?

Vi planerar vår resväg till och från arbeten, lager och kontor för att få så lite miljöpåverkan som möjligt. Våra maskiner drivs på bästa tänkbara bränsle och diverse avfall sorteras.

Vad behöver jag som kund tänka på inför besöket?

Det är bra om du flyttat på saker som kan vara i vägen för den tjänst som skall utföras. Eventuella dekorationer, slinga till robotgräsklippare och det skall grävas osv.

Om jag bokar flera tjänster vid olika tillfällen, kommer samma person och utför arbetet då?

I möjligaste mån försöker vi se till att samma person kommer till dig men ibland måste vi strukturera om beroende på vilka uppdrag vi har eller om någon är sjuk/frånvarande. All vår personal har dock stor kunskap och är professionella.

Vilka krav har ni på er personal?

Vår personal är utbildade eller har lång yrkeserfarenhet och stor kunskap. Service och bra bemötande är en självklarhet för oss.

Hur betalar jag för tjänsterna?

Efter utfört arbete skickar vi en faktura hem till dig.