Priser

1 stubbe - från 1200:- /st

Kontakta oss

2 - 5 stubbar - från 450:- /st

Kontakta oss

6 stubbar eller fler - Pris enligt offert

Kontakta oss
Stubbfräsning är i de allra flesta fall överlägset billigare än att gräva bort stubben. Stubbgänget sätter alltid fasta priser för stubbfräsning utifrån förutsättningarna på platsen och dina önskemål. Ovan anges ungefärliga priser som ger en ungefärlig prisbild. Saker som kan påverka priset är exempelvis tillgänglighet till platsen och stenar som försvårar fräsningen. Eventuell återställning tillkommer.

Varför välja oss?

Kunnig personal

Vi har professionell personal med utbildning och erfarenhet. Vi arbetar kostnadseffektivt och med så lite miljöpåverkan som möjligt.

Inga dolda kostnader

I våra offerter framgår klart och tydligt den totala kostnaden för ett arbetet samt vad som ingår. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Engagemang

Vi är en engagerad skara människor som älskar våra arbeten. Engagemanget kommer ur glädjen över att kunna prestera ett väl utfört arbete som man kan lämna med stolthet och till hjälp och glädje för våra kunder. Vi gillar utmaningar och att ta oss an nya intressanta uppdrag med olika förutsättningar.

Snabb återkoppling

Vi strävar efter att ni ska få svar på er förfrågan senast 24 h efter första kontakt med oss. Arbetet utförs med stor noggrannhet och tack vare kunnig personal och professionella maskiner väldigt tidseffektivt.