Priser Stubbfräsning i Stockholm

Kostnad stubbfräsning i Stockholm

1 stubbe – från 1200:- /st

2 – 5 stubbar – från 450:- /st

6 stubbar eller fler – Pris enligt offert

Våra priser för stubbfräsning i Stockholm är alltid fasta och anpassade efter dina önskemål och förutsättningarna på platsen. Men för att få ett hum om prisbilden så kan du här ovan se den ungefärliga kostnaden för stubbfräsning. Oavsett åt vilket håll prispendeln svingar så är vår kostnad för stubbfräsning oftast billigare än att gräva upp stubben. Dessutom är fräsning långt mer effektivt och snällt mot exempelvis din gräsmatta.

När vi sätter priser på stubbfräsning i Stockholm så tar vi flera parametrar i beaktning. Är stubben svåråtkomlig så försvåras vårt arbete och tiden klockar högre. Det kan till exempel vara en större sten i vägen för stubben. Den måste väck innan vi påbörjar fräsningen. Men oavsett vad det kan tänkas vara så ser vi till att lösa det huvudsakliga uppdraget; stubbfräsningen.

Skulle du önska att vi återställer platsen efter fräsningen så tillkommer det en kostnad, vilket i så fall tydligt framgår i offerten som du får innan vi sätter igång. Vi är noga med att det aldrig ska finnas några dolda kostnader. Vid såväl start som mål lägger vi stor vikt vid att du varit varse om våra priser för stubbfräsning och vilken total kostnad stubbfräsningen går på i just ditt fall.

Kontakta oss gärna om du vill få närmare information om priser för stubbfräsning i Stockholm.

Varför välja oss?

Kunnig personal

Vi har professionell personal med utbildning och erfarenhet. Vi arbetar kostnadseffektivt och med så lite miljöpåverkan som möjligt.

Engagemang

Vi är engagerade människor som älskar vårt arbete. Vi är alla enade om att vi drivs av att kunna prestera ett riktigt bra arbete som är till hjälp och glädje för våra kunder. Dessutom dras vi gärna till utmaningar och nya typer av uppdrag som vi tillsammans alltid ser till att genomföra med största noggrannhet. Med oss får du engagemang i var enskilt uppdrag, det kan vi garantera.

Inga dolda kostnader

I våra offerter framgår klart och tydligt den totala kostnaden för ett arbete och vad som ingår därutöver. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Snabb återkoppling

Vi strävar efter att ni ska få svar på er förfrågan senast 24 timmar efter första kontakt med oss. När väl arbetet är igång så ser vi till att utföra det med genom att vara professionella och effektiva utan att tumma det minsta på kvaliteten.